Yritys

Monialaista osaamista ja henkilökohtaista palvelua sinun tarpeisiisi

Taloushallinto on osa yrityksesi toimintaa joka päivä. Lakisääteinen kirjanpito on kaikkien yritysten hoidettava. Sen lisäksi taloushallinnon tuottama tieto, laskeminen, mittaaminen ja tiedon tulkinta ovat apuvälineitäsi ydinliiketoimintasi kehittämisessä.

Lähdemme siitä, että asiakas valitsee itse haluamansa palvelutason omien tarpeidensa mukaisesti. Kartoitamme yhdessä kanssasi mitä palveluja tarvitset. Valitsemme myös yhdessä toimintatavan eli perinteisen paperi-kirjanpidon, sähköisen taloushallinnon tai niiden yhdistelmän. Sähköisyyteen siirrymme sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Olipa valitsemasi palvelutaso mikä tahansa, huolehdimme yrityksesi taloudesta, pidämme sinut ajan tasalla ja tulkitsemme talouden lukuja selkokielisesti.

Kirjanpidon ja taloushallinnon toimintojen lisäksi tarjoamme käyttöösi rautaisen osaamisen tietojärjestelmien hankinnassa ja integroinnissa. Projektinhallinta kuuluu myös palveluvalikoimaamme. Vahvuutemme ovat monialainen osaaminen, sähköiset taloushallinnon järjestelmät, asiakaslähtöisyys, palveluhalukkuus, positiivinen suhtautuminen kehitykseen ja asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen sekä yhteistyö ja laajat verkostot.

Asiakkaanamme on erilaisia yrityksiä ja yhteisöjä. On toimialasi siis esimerkiksi päivittäistavarakauppa, ravintola, maa- ja/tai metsätalous, valokuvaaja tai urheiluseura, palvelemme sinua luotettavasti ja otamme huomioon toimialasi erityispiirteet. Toimimme hyvän tilitoimistotavan mukaisesti ja vastuuvakuutuksemme on kunnossa.

Toimipisteemme sijaitsee Uuraisilla Jokihaarassa, mutta toimialueenamme on koko maa. Tämä on mahdollista käyttämiemme nykyaikaisten työkalujen ansiosta. Käytössämme on Procountor-, TaseSampo- ja ETasku- järjestelmät, mutta tarjoamme palvelua myös asiakkaan omilla järjestelmillä ja asiakkaan omissa tiloissa.  Paperi ja sähköposti kuuluvat työkaluihimme myös edelleen.

Taru Rytkönen KLT
Tradenomi (AMK), konsultoivan taloushallinnon kärki
Datanomi
Sertifioitu Procountor-osaaja
Yrittäjä, CEO
Pitkä kokemus taloushallinnon tehtävistä yrityksen kaikilla tasoilla sekä tietojärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Arsi Rytkönen
Merkonomi
taloushallinnon assistentti

Jari Rytkönen
IT-alan tutkinto
Rautainen ICT-osaaja yli 30 vuoden kokemuksella
Hankekirjanpidon asiantuntija
EU:n tietosuoja-asetuksen asiantuntija